Paradox Security

Paradox Security - Vi hjälper dig med säkerheten!

 
Välkommen till MWG Larminstallationer AB
Paradox Security Systems Ltd är ett kanadensiskt varumärke som erbjuder testade och godkända egenutvecklade säkerhetsprodukter i toppklass, alltid i framkant när det gäller design och ny teknik. Här hittar du unika säkerhetsprodukter designade för specifika ändamål, krypterade för högsta säkerhet. Den höga driftsäkerheten garanterar att larmen fungerar i alla situationer och produkterna används flitigt av både företag och privatpersoner med höga krav på säkerhet.
Paradox Security har SBSC godkända säkerhetsprodukter ända upp till larmklass 3 vilket är högst i Sverige. Genom Paradox unika mjukvaror och IP-teknologi kan användaren ta kontroll över sina säkerhetslösningar var som helst i världen. Lägg till nya användare och styr behörigheter via PC mjukvara, övervaka ditt system, styr belysning, värme eller portar via mobiltelefonens app. Paradox har produkter tillverkas i fabriker som regelbundet kontrolleras och håller en hög kvalitetsnivå och produkterna finns i fler än 100 länder över hela världen via lokala distributörer.
I Sverige finns Paradox produkter installerade i slott, gods, gårdar, hotell, kyrkor, tillverkningsföretag och industrier, SKB, ambassader, bilhallar, handelsområden, butiker och kommunala anläggningar som till exempel skolor, förskolor och idrottshallar samt nybyggnationer.
Vi specialiserar oss på brandlarmsinstallationer, larminstallationer, företagslarm, CCTV, Paradox Security och inbrottslarm. Oavsett om du behöver ett avancerat brandlarmsystem eller en omfattande säkerhetslösning för ditt företag, kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just dina behov.

CCTV

CCTV - Vi hjälper dig med säkerheten!

 
Övervaka och skydda ditt företag med pålitliga CCTV-system från MWG Larminstallationer AB i Stockholm, Uppsala och Södertälje. Vi erbjuder högkvalitativa och skräddarsydda lösningar som hjälper dig att ha fullständig kontroll över din verksamhet. Våra CCTV-system är utformade för att ge dig en klar och detaljerad bild av vad som händer inom och runt ditt företag. Med avancerade kameror och inspelningsenheter kan du övervaka och spela in händelser i realtid, vilket ger dig en ökad säkerhet och trygghet.
Våra erfarna tekniker kommer att installera CCTV-systemet på ett professionellt sätt, med optimal placering av kameror och bästa möjliga täckning. Vi använder oss av den senaste tekniken och tillhandahåller system som är enkla att använda och hantera. Oavsett om du behöver övervaka entréer, parkeringsplatser, kontor eller andra områden, kan du lita på att våra CCTV-system ger dig den önskade säkerhetsnivån. Vi är dedikerade till att skydda din verksamhet och ge dig den sinnesfrid du förtjänar.
Kontakta oss idag för att diskutera dina CCTV-behov. Vi är din pålitliga partner när det gäller installation av CCTV-system i Stockholm, Uppsala och Södertälje. Låt oss hjälpa dig att stärka säkerheten och skydda din v

Inbrottslarm

Inbrottslarm  - Vi hjälper dig med säkerheten!

 
Välkommen till MWG Larminstallationer AB
Med ett inbrottslarm uppkopplat mot larmcentral förebygger ni besök från ovälkomna gäster och får snabbt en väktare på plats vid eventuell händelse. Flera företag och privatpersoner väljer allt oftare att investera i ett inbrottslarm på grund av den känsla av trygghet och översikt som ett larm faktiskt ger. Oavsett om det är kontorsutrustning, varor, känslig information eller värdefulla tillgångar så måste företag skydda sina tillgångar. Ett inbrottslarm ger omedelbart larm vid obehörig åtkomst, vilket möjliggör snabba åtgärder för att förhindra dyrbara förluster och skadegörelse.
Alla inbrottslarm ser olika ut beroende på i vilken miljö de ska sitta. För att detektera larm finns olika detektorer som alla har olika syften. Rörelsedetektorer reagerar på om något rör sig inom dess upptagningsfält. Magnetkontakter placeras vid dörrar och fönster. Om magnetens kontakt bryts (ex. av en dörr som öppnas) så aktiveras larmet. Det finns detektorer som regerar på ljud, ex. glaskross och så finns det även sensorer som kan reagera på tryck, ex. golvsensorer.
Vi specialiserar oss på brandlarmsinstallationer, larminstallationer, företagslarm, CCTV och inbrottslarm. Oavsett om du behöver ett avancerat brandlarmsystem eller en omfattande säkerhetslösning för ditt företag, kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just dina behov.